10.000 Metalbijbels weggeven!

Ons verlangen is om 10.000 nieuwe Metalbijbels te drukken en komende jaren weg te geven. In de afgelopen 10 jaar hebben we al 15.000 Metalbijbels in Nederland en België mogen verspreiden.  Vaak wordt er verondersteld dat er onder niet-christenen weinig belangstelling is voor Gods Woord, niets is minder waar. Onze vrijwilligers kwamen daar een poos geleden op een bijzondere manier achter. Ze wisten niet wat ze meemaakten. Ze waren in de veronderstelling dat een voorraad van 1000 Bijbels veel te groot was voor één concert. Tot hun verbazing kwamen ze er een half uur later achter dat deze voorraad te klein was. Als zoete broodjes waren ze weggegeven. Alle Metalbijbels die ze meegenomen hadden, waren in één keer op. Wat ze zagen was een grote groep Iron Maiden-fans die enthousiast hun net gekregen geschenk aan het bekijken waren. Na afloop vonden we er slechts vijf terug. Kortom de kracht van de Bijbel werkt!

Lees verder...

content image

Wil jij ons helpen?  Geef dan een gift van 20 euro (of meer) en mail ons je adres zodat wij uit dank je deze unieke cd kunnen toezenden. Heb je liever in plaats van een cd een twee Metalbijbels dan kan dat ook.  Op deze manier heb je dan één Metalbijbel voor jezelf en één om weg te geven.

content image

Het reddende evangelie van Jezus Christus

 

In deze donkere tijd is het meer dan ooit nodig om het licht van Gods liefde en heil te laten schijnen. Overal ter wereld zijn mensen gewond, beschadigd, verlaten en verloren. Jezus zegt: “Want de Mensenzoon is gekomen om mensen die weggelopen waren, te zoeken en te redden.” (Lukas 19:10)

Gezocht: Ontwerpers

Ben jij een creatieve geest, en heb jij de kennis om posters en banners te ontwerpen? Dan zoeken we jou!

Om onze website en de stands die we op festivals gebruiken een meer uniforme uitstraling te geven willen we een aantal onderdelen gaan aanpassen, waaronder de wijze waarop we ons presenteren. Om dit te bereiken zoeken we iemand die een ontwerp zou kunnen maken dat we vervolgens kunnen gebruiken op onze banners, op posters, en eventueel op andere uitingen zoals een T-shirt of dergelijke.

Denk jij dat je de vaardigheden hebt om ons die professionele uitstraling te geven waar we op hopen? Twijfel dan niet, en neem contact met ons op. Ook als je nog vragen hebt.

Omdat wij op vrijwillige basis werken, en al onze inkomsten naar de Metalbijbel gaan kunnen we helaas hier geen vergoeding voor bieden, behalve een duidelijke vermelding op de site en dergelijke wie de ontwerpen gemaakt heeft.

 

Wat mooi dat er mensen zijn die ook in de metal-wereld het evangelie van Jezus Christus brengen. De metal-bijbel is een fantastisch middel om mensen in aanraking met God te brengen.

Henk Stoorvogel

voorganger VEZ, auteur, oprichter 4M www.henkstoorvogel.nl

content image
content image

Met de metalbijbel wordt een brug geslagen naar een grote subcultuur binnen nederland. Door de metalbijbel worden ook hardrockers en metalheads bereikt met het verlossende evangelie van Christus, en mogen zij lezen en ontdekken dat Jezus ook zielsveel van hen houdt.

Ik beveel daarom dit (zelf ooit hardrocker en metalhead) van harte bij je aan.

Met vriendelijke groet,

Kees Kraayenoord

Voorganger Mozaiek0318 en aanbiddingsleider