10.000 Metalbijbels weggeven!

Ons verlangen is om 10.000 nieuwe Metalbijbels te drukken en de komende jaren weg te geven. In de afgelopen 10 jaar hebben we al 15.000 Metalbijbels in Nederland en België mogen verspreiden. Vaak wordt er verondersteld dat er onder niet-christenen weinig belangstelling is voor Gods Woord, maar niets is minder waar. Onze vrijwilligers kwamen daar een poos geleden op een bijzondere manier achter. Ze wisten niet wat ze meemaakten. Ze waren in de veronderstelling dat een voorraad van 1000 Bijbels veel te groot was voor één concert. Tot hun verbazing kwamen ze er een half uur later achter dat deze voorraad te klein was. Als zoete broodjes waren ze weggegeven. Alle Metalbijbels die ze meegenomen hadden, waren in één keer op. Wat ze zagen was een grote groep Iron Maiden-fans die enthousiast hun net gekregen geschenk aan het bekijken waren. Na afloop vonden we er slechts vijf terug. Kortom de kracht van de Bijbel werkt!

Tot geloof gekomen

Dit laatste is ook te merken aan de positieve reacties. Heel mooi was het getuigenis van een metal liefhebber die in een plaatselijke kerk zijn getuigenis gaf. Hij was door het lezen van de Metalbijbel tot geloof gekomen. Toen dit aan ons werd doorgegeven waren wij dan ook erg dankbaar.

Wat is een Metalbijbel?

Deze 'doelgroep-Bijbel’ bestaat uit het Nieuwe Testament (Het Boek) met voor- en achterin getuigenissen van mensen uit de doelgroep. Metalartiesten die delen wat zij hebben met Jezus en de Bijbel. De artiesten waarvan wij een getuigenis hebben zijn: Nicko McBrain (Iron Maiden), Tommy Aldridge (Whitesnake), Brian Welch (ex-Korn), Rob Rock, Michael Sweet (Stryper), Ken Tamplin en Metal Pastor Bob Beeman (Sanctuary International). De Metalbijbel is tevens relevant voor de doelgroep door het donkere ontwerp de handige grootte. Door de vormgeving wordt deze Bijbel uit de kerkomgeving genomen en midden in de heavy metal- en hardrockwereld geplaatst. De Metalbijbel is een uniek product omdat het twee op het eerste oog tegengestelde werelden bij elkaar brengt.

Wanneer u slechts een donatie wilt doen, en geen verdere interesse in een Metalbijbel of -CD heeft is het ook mogelijk om via uw eigen PayPal account te doneren. Voer hiervoor bij het e-mailadres van de ontvanger info@transformate.nl in, en vermeld dat het ten bate van de Metalbijbel is.

Voor het innen van de donatie en sponsorgelden werken we samen met stichting Transformate. Zij zijn een ANBI gecertificeerde stichting die ondersteuning biedt aan initiatieven op het gebied van evangelisatie en geloofsopbouw. Voor meer informatie kunt u [hier] klikken.

Wat geef je de hardrocker die alles al heeft? De Metalbijbel of de Metalbijbel CD natuurlijk!

Op zoek naar een leuk cadeau voor iemand waar hij of zij tot in de eeuwigheid iets aan heeft? Geef dan een Metalbijbel. Al een Bijbel, en interesse in goede muziek met eeuwigheidswaarde? Dan is de Metalbijbel CD een prima keuze. Zestien tracks van een breed scala aan hardrock- en metalbands die allemaal één ding gemeen hebben, hun passie voor Christus en het verlorene.

Als u interesse heeft in een Metalbijbel of een CD, schroom dan niet om door middel van het onderstaande formulier contact met ons op te nemen.

Alle donaties met betrekking tot de Metalbijbel en CD wordt weer in zijn geheel teruggestort in de aanschaf van de Metalbijbels die we op de verschillende hardrockfestivals in Nederland mogen uitdelen onder de bezoekers. Zo sponsort u ons werk, en maakt het mogelijk nog meer van God's Woord uit te delen.